Concept information
voorkeursterm
brood
Type
-
CHT concept
heeft bovenliggend begrip
alternatieve term
- broden
toelichting
- In het algemeen te gebruiken voor bereid voedsel dat wordt gemaakt van deeg, dat bestaat uit bloem of meel van verschillende planten, water en andere ingrediënten, met of zonder toevoeging van een rijsmiddel. Specifiek te gebruiken voor broden of gebak van deeg met bloem, die worden bereid door middel van bakken. (AAT-Ned)
Auteur
hasCode
- 1000000908_FSM
hasConceptStatus
hasSource
URI
https://data.cultureelerfgoed.nl/term/id/cht/7fcf0cd7-657d-4a6f-8a14-854db4b03f37
{{label}}
{{#each values }} {{! loop through ConceptPropertyValue objects }}
{{#if prefLabel }}
{{/if}}
{{/each}}
{{#if notation }}{{ notation }} {{/if}}{{ prefLabel }}
{{#ifDifferentLabelLang lang }} ({{ lang }}){{/ifDifferentLabelLang}}
{{#if vocabName }}
{{ vocabName }}
{{/if}}